04/2315-041 ravnatelj@vz-kranj.si

Že vrsto let za naše otroke in mladostnike izvajamo večdnevna zimovanja s šolo smučanja, kjer se učimo prvih zavojev, izpopolnjujemo smučarsko znanje, se družimo, zabavamo, uživamo v skupnih aktivnostih in se imamo nasploh lepo izven rutine našega vsakdana.

Tako je bilo tudi letos med 22. in 26. januarjem 2020 na Arehu za skupino štirih deklet in petih fantov pod vodstvom izvajalk programa Saše Gorenc Košir in Saše Rozman Berce ter nočnega vzgojitelja Gregorja Rožanca.

Izhodiščno znanje udeležencev je bilo zelo različno, v štirih smučarskih dneh pa je vsak izmed njih slavil svojo malo zmago v napredku na belih strminah.

Naše zimovanje smo popestrili tudi z različnimi drugimi vsebinami: spoznavno delavnico, vožnjo s Pohorsko vzpenjačo in ogledom proge za tekmovanje Zlata Lisica, filmskim večerom, obiskom planinca Frančka, ki nam je na zabaven način predstavil Pohorje, in obiskom čarovnika Grega, ki nas je navdušil z nepojmljivimi triki in nas zabaval s petjem ob kitari.

Četudi nam jo je zagodla bolezen in smo lahko užili le umeten sneg, smo se vrnili polni lepih vtisov in ponosa, da nam je uspelo.

 

Zapisala: Saša Rozman Berce

 

(Skupno 49 obiskov, današnjih obiskov 1)